Italie

SWIMTHEISLAND.

swimtheislandVandaag verder alles geregeld want Desiree gaat haar plaats natuurlijk wel verdedigen. Vorig jaar zwom ze voor het eerst swimtheisland op aanraden van Koen maarDSC00597 die kon toen jammer genoeg niet mee. Het werd een heel evenement wat we nog nooit hadden gezien zoveel zwemmers bij elkaar mannen en vrouwen tegelijk en met en zonder wetsuit. Desiree had nog nooit met zoveel zwemmers tegelijk gestart maar het kwam allemaal goed en ze pakte goud in
DSC00624haar klasse. Dit jaar zwemt ze dus weer die 1800 maar
nu doet ze een combi dus een paar uur later zwemt ze ook nog een keer de 6km. De inschrijving is dus gedaan, de betaling is gedaan, appartement geboekt en de aanvraag naar de KNZB voor wedstrijd in het buitenland is weg dus nu nog even door trainen en 9 oktober is het zover.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.