Italië

Een paar mooie dagen.

_DSC6844Woensdagavond 5 oktober zijn we rond de klok van 22.00 uur aangereden naar Italië naar Finale Ligure waar we twee appartementen hadden gehuurd voor de zwemtocht in Bergeggi. Na een paar stops om te tanken, te plassen of over te geven Desiree voelde zich niet helemaal fit kwamen we om 8.00 uur aan, inmiddels natuurlijk donderdag 6 oktober. Daar eerst in het dorp eerst een bakkie koffie gedronken en langs het appartement gereden maar die waren nog niet klaar dus zijn we eerst even na de wedstrijd locatie_DSC6894 gereden om daar te kijken. Daarna ingecheckt en alles een plaatsje gegeven. Ruud, Desiree en ik hadden het ene appartement en Joris, Koen en Kor het IMG_3609andere. Kor en Koen kwamen namelijk vrijdag aan rond 18.00 uur. Daarna over een markt gelopen bij de boulevard en daarna door naar het strand voor de eerste trainings- kilometers. Daarna thuis gedoucht en s’avonds lekker gaan eten en op tijd naar bed. Vrijdag 7 oktober na een lekker ontbijt de fietskleren aangetrokken en zijn Desiree, Ruud en Joris een stuk gaan fietsen. We hadden onderweg afgesproken om wat te drinken maar we zijn elkaar nooit meer tegen gekomen. Bij het_DSC6899 fietsen zaten heftige stukken echt Down Hill een nieuwe hobby voor Desiree als we daar zouden wonen. Daarna thuis gedoucht dat was wel nodig en even later was er Koen en Kor. Na wat te hebben bij gekletst zijn we in Bergeggi gaan kijken en toen door om lekker DSC09639te gaan eten. Zaterdag 8 oktober na een goed ontbijt zijn we eerst de spullen gaan halen voor de wedstrijd in Bergeggi. Onderweg terug in een baai weer lekker getraind en daarna thuis eerst iedereen zich weer _DSC6972opgefrist. Daarna een lange wandeling gemaakt 8km door Finale Ligure zowel door de oude stad als over de boulevard om te eindigen in een restaurant. Daarna op tijd naar bed want de volgende dag was de wedstrijd.Swimtheisland 2016 (160)
Zondag 9 oktober was het om 7.00 uur weer
tijd om op te staan en na het ontbijt de tassen gepakt en naar _DSC7110Bergeggi gereden. Wedstrijd verslag komt later. Na de wedstrijd terug gereden naar Finale Ligure
om te douchen en daarna heerlijk gegeten.
Maandag 10 oktober aan alles komt een einde dus ook weer aan dit mooie avontuur dus rond de klok van 9.00 uur zijn we weer aangereden naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.