Italie

Podiumplaats bij Swimtheisland.

Swimtheisland 2016 (29)Zondag 9 oktober was de dag van de wedstrijd en na een goed ontbijt reden we om 7.30 uur naar Bereggi waar de wedstrijd wordt. Na de baan te hebben verkend de routes nogmaals te hebben bestudeerd was het tijd om de restube op te halen en om te gaan kleden. Na een Italiaanse uitleg konden de zwemmers van
wave 1 na hun startvak om te beginnen aan hun 1800 meter. Met toepasselijke muziek werd het signaal gegeven en weg waren ze.Swimtheisland 2016 (88)
Na wave 1 waar Swimtheisland 2016 (98)zowel Joris als Koen als Desiree in zat kwamen er nog 4 waves achteraan. Het was geen fijne race zei Desiree achteraf en ze had veel last gehad van een groep mannen met wetsuits. Desiree kwam als 5de dame binnen dus zou ze straks op de 6 km alles moeten geven. Het weer was goed dus we konden lekker op het strand vertoeven en na wat te hebben20c089_fed40f9ea5d14b079af2418962b66ca2-mv2 gegeten, gedronken en te hebben gekeken naar de wedstrijd van de 3500 meter was het weer tijd om het zwempak weer aan te trekken voor de 6 km. Ook deze keer startte ze alle drie in wave 1. Swimtheisland 2016 (158)Het werd een hele zware heftige tocht. Na de start was het eerst recht vooruit naar een boei, bij de boei gingen de zwemmers linksom langs de kust dit was een heel lang stuk zei Desiree achteraf en zwaar door de wind, golven en de golven die terug kwamen door de rotsen. Ook moesten ze tussen twee rotsen door, bij de boei rechtsom en dan om het eiland heen en dit twee keer. Daarna in een lange lijn rechtdoor en bij de boeiSwimtheisland 2016 (159) rechtsom en dan naar de kust. Ruud was volop foto’s aan het maken, Kor was naar de finish om de zwemmers op te wachten en ik bleef bij de spullen. Ineens stond Koen achter mij ik ben er mee gestopt zei hij het is Swimtheisland 2016 (178)daar achter te zwaar en een tweede ronde zie ik niet zitten. We waren dus nu helemaal benieuwd hoe het zou lopen want ook de reddingsbrigade vaarde af en aan met zwemmers. Maar na dik anderhalf uur zagen we Desiree aan komen en al stonden we ver weg Koen en ik we herkende ze uit duizenden wat betreft de slag maar ook het uit het water komen en dan dat hupje. ZeSwimtheisland 2016 (182) was kapot zei ze achteraf en vroeg dan ook voorzichtig hoeveelste ben ik aan Ruud. 3de dame dus het was allemaal niet voor niets geweest. Daarna eerst bijgekomen en wat zitten kletsen en toen was het toch echt tijd om aan te gaan kleden. Even later hoorde we Swimtheisland 2016 (188)door de speakers dat Desiree haar prijs kon komen halen een 4de plaats bij de combi swim bij de dames. De tijden van de 1800 en 6000 meter worden bij elkaar opgeteld. Daarna in het appartement lekker gedoucht en toen naar een echt Italiaans restaurantje gelopen en daar heerlijk gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.