Dongen

Er is weer hard gewerkt in de Oude Baan.

IMG_9019Van de week is er weer hard gewerkt in de Oude Baan. Rob en Danielle hadden er al langer aan gedacht om eens naar de voegen te laten kijken van het huis en aan een kant liet het huis wat vocht door dus vorige week kwamen ze eens kijken. Het huis moest IMG_9028rondom worden afgespoten en geïmpregneerd en de voegen waren overal nog goed alleen niet in de voorgevel. Dus daar moeten ze eruit dan heel de gevel zandstralen en dan een knipvoeg terug. Rob en Danielle besloten dit te gaan doen en hadden in gedachten na de vakantie maar ineens was er IMG_9064van de week een plaatsje vrij gekomen dus afgelopen donderdagmorgen 7.30 uur begon het gehele karwei. Rob en Danielle konden op zo’n kort termijn geen vrijIMG_9066 krijgen maar geen nood de oplossing is altijd dichtbij want ze hebben natuurlijk moeders. Donderdag werden alle gevels gereinigd en van de voorgevel werden alle voegen er al uitgehaald. Vrijdag werd de voorgevel gezandstraald en helemaal schoon gespoten en alles opgeruimd. Ondertussen had ik natuurlijk alle ramen van binnen en van buiten gezeemd en alle bakken achter weer terug gezet. Woensdag komen ze opnieuw voegen maar je ziet nu al een heel groot verschil.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.