Zeebrugge

De eerste triatlon.

DSC02037Zaterdag was het zover de eerste triatlon zou plaats gaan vinden en wel in Zeebrugge. Enkele weken geleden had Danielle team Dongen opgegeven en er was natuurlijk hetDSC02050 nodige getraind. Rond de klok van 11.00 uur waren we zover en kon de reis naar Zeebrugge beginnen. Na aankomst eerst de papieren opgehaald en de overige spullen zoals een t-shirt, de heupgordels met startnummer en naam en natuurlijk de chip die telkens doorgegeven moest worden. Daarna op ons gemak eens rond gekeken waar alles was en hoe het een beetje ging verlopen en wat gedronken en gegeten en toen was het toch echt tijd om de sportkleding aan te gaan doen. Desiree was nog even aan het dubben wat ze zou doen wetsuit of badpak maar het werd toch badpak. Ze was wel de enige in badpak want de rest was allemaal in wetsuit maar het waren ook bijna allemaal mannen. Om 15.30 uur klonk DSC02091het startsein en Desiree was weg om haar 500m te zwemmen in de haven van Zeebrugge. Het water was onrustig met veel golven en wind maar het ging lekker zei Desiree achteraf. Ze kwam als 2de binnen achter een heer in een tijd van 6 min. en 10 sec. en kreeg applaus als 1ste vrouw in badpak. De wissel naar Rob toe was 45 sec en weg was Rob op zijn fiets. Het was zwaar zei Rob achteraf maar hij ging geweldig en met een gemiddelde snelheid van 32.1 per uurIMG_1442 reed Rob zijn 20 kilometer in een mooie tijd van 37.32. Rob moest een stuk lopen naar Ruud voor de wissel en deze duurde 1 minuut 40 en weg was Ruud om zijn 5 kilometer te gaan lopen. Wat was het toch allemaal spannend en we kwamen dan ook handen en ogen te kort. Desiree en ik waren vooraan gaan kijken om Rob te zien en Danielle was bij Ruud gebleven voor de wissel. Nadat Ruud ongeveer 15 min. weg was zijn Rob en Desiree 50m voor de finish gaan staan want dan mochten ze het laatste stukje meelopen. Ruud kam terug met een tijd van 25 min.29 sec en dit bracht ze naar een tijd van 1 uur, 11 minuten en 35 sec. Deze tijd was goed voor een 18de plaats en dat voor een eerste keer een PRACHTIG resultaat. Daarna zijn we lekker met zijn allen gaan eten want dat hadden ze wel verdiend.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.