Vriezenveen

De eerste open water zit erop.

Vriezenveen (58)Zaterdag 17 juni was het zover de eerste open waterwedstrijd van het seizoen en deze keer begonnen we in Vriezenveen. Rond de klok van 9.00 uur werd er aangereden en tegen de klok van 11.00 uur waren we in Vriezenveen (31)Vriezenveen. Nadat de eerst de tent was opgezet en alles was uitgepakt was het eerst tijd voor een bakske koffie. Daarna moest Ruud en Rick naar de briefing voor de 5km en Raymond moest naar de briefing voor de 10 km van Remco. Daarna was het tijd voor Desiree voor de 1km masters en deze verliep lekker. Na een mooie race kwam Desiree in een tijd terug van 12.40.12 met een mooie 1ste plaats in haar categorie en een baanrecord. Op het einde van de middag stond de 3 km nog op het programma en ook deze verliep lekker zei Desiree achteraf en Vriezenveen (44)hierop pakte ze all in een 2de plaats en bij de senioren de 1ste plaats. Het werd een hele gezellige dag en het was meteen weer als vanouds gezellig met iedereen een praatje maken en met zijn allen gezellig aan de waterkant. Er werd goed gescoord dus we konden tevreden met zijn allen naar huis. Rick en Max aten nog gezellig bij ons en daarna zat de eerste open waterwedstrijd er weer op.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.