Breda

Een gezellige dag in Breda.

Breda (164)Rond de klok van 9.45 uur was het tijd om aan te rijden richting Breda voor de volgende open water wedstrijd de singeltocht van Breda. Iedereen was er al dus we hoefde alleen nog maar de stoelen uit te klappen en te gaan zitten. GelukkigBreda (240) scheen de zon want tentjes mocht niet op het stuk waar wij zaten. Na al een paar wedstrijdjes te hebben zitten kijken was Desiree aan de beurt voor de 1km vrije slag senioren. De race verliep niet lekker zei Desiree achteraf en ze tikte als 3de aan en Breda (269)2de van Brabant. Daarna gezellig zitten kletsten en toen was het tijd voor de 1km masters. Deze verliep al beter al was Desiree nog steeds niet echt tevreden maar met een tijd van 13.18.77 tikte ze als 1ste aan in haar categorie en ook als 1ste van Brabant. Daarna gingen de Dutch Ladies First zich verzamelen ze waren allemaal naar Breda gekomen om lekker met elkaar te gaan eten. Dit mocht ook wel gevierd worden want dat is inmiddels ook alweer 5IMG_1940 jaar geleden. Ruud en ik zijn ondertussen op de markt gaan eten bij de Colonie en daar was het heel druk en gezellig. Natuurlijk het dames voetbal maar ook werden daar op het plein de wielrenners voorgesteld van de Brinckbank toer dus Ruud nog even een selfie gemaakt voor Corina Verkooijen met Peter Sagan en daarna weer richting Dongen gekeerd.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.