Oostkapelle – Domburg

Eerste zeetocht zit er op.

oostkapelle domburg (18)Gelukkig kwam het deze keer allemaal goed uit op het werk bij Desiree en kon ze mooi naar de zeetocht Oostkapelle – Domburg. OpIMG_1978 het werk werd wel heel lief Desiree uitgezwaaid die dag, wat een lieve collega’s. Zeetochten zijn altijd leuk maar nu was het ook nog eens een mooie training voor Hongarije. We waren lekker op tijd en naar het nummer halen en het elektronische oostkapelle domburg (80)bandje was het tijd om om te kleden. Op het parkeerterrein vond Desiree nog een sleutelbos van een Duitse VW maar ook die zijn bij de eigenaar terecht gekomen. Om 19.00 uur werd het startsein weer geven en waren er 192 zwemmers vertrokken. Ze zouden veel stroming mee hebben dus er zouden mooie tijden weggezet worden. Desiree kwam als 4de oostkapelle domburg (58)dame binnen wel als eerste met een zwempak want de rest had allemaal een wetsuit aan en dan toch maar 20 sec achter de nummer 3 dus dat was heel goed. Voor mij blijft dit toch de meest sportieve manier van zwemmen met een zwempak. Na het omkleden lekker nog wat gegeten en gedronken op het terras met iedereen en daarna naar huis want de volgende dag zou de wekker om 5.45 uur weer afgaan.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.