Eindhoven – Hongarije.

Op naar de WK masters.

IMG_0911Woensdagmorgen kwam ineens het bericht het is vervroegd door het slechte weer wat hij voorspelde gingen alle wedstrijden naar de donderdag en vrijdag. Paniek….. gelukkig Desiree staat op vrijdag dus we kunnen het nog halen. Woensdagavond 23.00 uur  mail te veel klachten dus het blijft zaterdag en bij heel slecht weer wordt er niet gezwommen.IMG_0915 Dus volle goede moed rond de klok van 6.30 uur richting Eindhoven. Daar was het eerste probleem alweer je mocht eigenlijk alleen via internet inchecken en dat hadden we niet gedaan dus de eerste 70,00 waren alweer weg omdat het een medewerkster nu moest doen snel verdiend. Koffer 1 kilo te zwaar IMG_0931dus eigenlijk flink bij betalen maar de koffer was al door dus die medewerkster weer bellen bij gratie god hij mocht door zonder te betalen. Dan stond Ruud zijn naam er niet goed op maar hij mocht wel door bij veranderen was dat anders ook 130,00 dus het ging alweer lekker. Bij de douane moest hij terug voor een stempel dat het goed was gekeurd en toen eindelijk naar het vliegtuig. Na een goede vlucht kwamen ze om 11.00 uur aan in Boedapest daar de auto opgehaald en daarna op weg en gelukkig ook de koffer was er. Na een stuk verkeerd te hebben gereden waren ze nog mooi op tijd bij het balatonmeer voor de papieren op te halen en even wat rond te kijken. Daarna naar Piet en Nel waar ze alle dagen mogen gaan logeren. Na even bij te hebben gekletst zijn ze lekker met zijn allen gaan eten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.