Hongarije

7de bij de WK Masters.

IMG_0990Vandaag was het dan zover om 8.00 uur opgestaan en eerst genoten van een lekker ontbijt. Daarna op hun gemak naar het meer daar werd bekend dat de baan nogmaals was ingekort naar twee keer 1200m wegens het weer. Desiree vond het meer erg vlak maar gelukkig hij ging door en werd niet verzet naar zondag. Na het melden kregen ze deIMG_0992 nummers en werden de pakken gecontroleerd. Daarna omkleden en op een gegeven moment was het zover dat Desiree naar de start moest en Ruud is toen naar de tribune gegaan. Ik weet niet waar het, het spannendste was daar of hier. Ruud gaf door bij het keerpunt lag ze 7de toen is ze door twee man nog ingehaald en daarna heeft ze er nog twee weer terug kunnen pakken en werd ze 7de in een tijd van 39.43.2. IK BEN KEI TROTS

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.