Hongarije – Rijen.

Overal werd het gevierd.

IMG_1005Desiree 7de bij de WK masters dat moest natuurlijk gevierd worden en dat werd het ook op meerdere plaatsen tegelijk. Wij Oma, Danielle, Rob, Ik, Corina, Jet en Dion vierde IMG_1006het in de Rijen bij de wok. Dion had vandaag goed gezwommen in Heerjansdam en meestal wordt er dan daarna al gegeten dus hadden wij zoiets zullen we dan samen gaan. Wokken was allang geleden dus de keuze was zo gemaakt dus het werd weer een gezellige en lekkere avond en ook al hadden we Ruud niet bij het was toch niet voor niets dat ze ons achterin hadden gezet. In Hongarije was het natuurlijk helemaal tijd voor een feestelijk diner na deze wedstrijd dus ook vanuit die kant kregen we een gezellige foto dat iedereen zat te eten en ook Lisanne was hierbij aanwezig.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.