Zwijndrecht België.

De Scheldt river werd geïntroduceerd.

DSC04685Zaterdagmorgen rond de klok van 9.00 uur reden we naar DEME in Zwijndrecht dit is het grote bedrijf waar Tideway ondervalt waar Danielle werkt. Vandaag kon het nieuwe schip de Scheldt river bezocht worden want het lag thuis in de haven. Ruud, Danielle en ik samen op pad en het DSC04680was geweldig. Wat een schip zeg en dan is dit nog niet eens de grootste die ze hebben. Er was helemaal een rondleiding dus alles kon gezien worden en hoe alles werkt en er was ook goed voor het innerlijke van de mens gezorgd. Er was een hele grote tent neer gezet heel mooi aangekleed met van alles op eten en drinken dus je kon maar kiezen. Na ongeveer 2 uur hadden we alles wel gezien en zijn we naar Breda gereden voor een wandel tocht.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.