Breda

Een mooie wandeltocht in Breda.

IMG_1871Zaterdag hadden Danielle en ik ook nog maar even een wandeltocht ingepland en deze keer werd er gelopen in Breda de 46ste markdalwandeltocht. Ruud had ons afgezet van uit Zwijndrecht om 13.00 uur en zou ons dan weer halen om 15.00 uur want dan moest Danielle nog naar een house warming. Dus een 10 km moest er wel inzitten we hadden alleen het weer niet mee zitten want het heeft heel de tocht geregend en dat was wel heel jammer want het was een mooie tocht een stuk door het mastbos en de landerijen erom heen. We waren inderdaad weer mooi om 15.00 uur terug precies toen Ruud aankwam rijden en kon Danielle meteen door naar de house warming.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.