Oosterhout

De eerste competitie zit erop.

Competitie deel 1 (100)Zondag was er weer de eerste competitie van het nieuwe seizoen. Voor Desiree kwam deze eigenlijk niet zo goed uit want ze zwemt nog steeds buiten want komend weekend is de laatste open waterwedstrijd swimtheisland. Desiree was als eerste aan de beurt op de 400m vrije slag en al zwom ze niet haar pr tijd op zich was ze tevreden helemaal nog niet binnen gezwommen dus al lange tijd geen keerpunten meer gemaakt werd ze 4de in de wedstrijd en dat was best goed als je bedenkt dat we deze keer met maar liefst 6 verenigingen competitie zwommen dus dat is best veel normaal zwemmen we met 3 verenigingen. Daarna was de 50m rugslag aan de Competitie deel 1 (123)beurt en ook hier zwom ze niet haar tijd maar wel naar een 3de plaats. Als laatste was de estafette aan de beurt de 4x100m wisselslag en Desiree nam hier de 100m vrije slag voor haar rekening en al zwommen de meiden niet naar hun inschrijftijd ze pakte wel de 1ste plaats en Melissa, Myrthe, Amy en Desiree pakte ook meteen het NK limiet hierop. Als vereniging zijn we landelijk als 5de geƫindigd misschien als 4de want er moet er nog een worden geteld. Op de tribune was het ook heel gezellig want Corry was er de moeder van Karin Stein en Lex en Corry waren er want ook de Devel moest zwemmen en Sanne dus het was weer een gezellige boel. Na het zwemmen zijn Lex, Corry, Desiree, Ruud en ik nog lekker gaan eten bij de Chinese Muur.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.