Breda

HR Uitje met Tideway.

thumb_33928_default_bigDonderdagavond was er weer het HR uitje en deze keer mochten Sander en Danielle iets verzinnen voor het HR uitje wat ieder jaar wordt georganiseerd. Sander en Danielle hadden gekozen voor een workshop koken in Breda tegenover Tideway. Bij kookatelier Puur. Je had volop mogelijkheden maar ze hadden gekozen voor SURPRISE WORKSHOP DINER dan was het ook voor hun nog een beetje een verrassing. De beschrijving was: Tijdens deze workshop laten we ons inspireren door het seizoen. We gaan werken met zowel vlees als vis en maken hier een heerlijk viergangendiner van. Laat u verrassen door dit heerlijke menu van de chef. De prijs is inclusief drankjes, welkomsthapje en glas prosecco bij aankomst. Het werd een hele gezellige avond en iedereen had het ook heel leuk gevonden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.