Italië

Wat was het weer geweldig.

Swimtheisland 2017 (87)Donderdagavond na het werken en nadat we hadden gegeten was het tijd om te auto in te pakken en rond de klok van 21.30 uur was het tijd om te vertrekken naar Swimtheisland. Deze keer hadden we een hotel in Sportorno een plaatsje aan dezelfde boulevard als Bergeggi waar de wedstrijd wordt gezwommen dus konden we veel te voet doen 2,5 km dus dat was goedSwimtheisland 2017 (53) te doen. De reis verliep goed en rond de klok van 8.00 uur s’morgens reden we Sportorno binnen. Daar even lekker een kopje koffie gedronken daarna bij de wedstrijd locatie gekeken en toen was het inmiddels zo ver dat het hotel open was. In gecheckt en toen is eerst Ruud een paar uur gaan slapen en Desiree en ik zijn het Swimtheisland 2017 (71)plaatsje gaan verkennen, wat gezwommen en op een terrasje gezeten. Later is Ruud ook gekomen en hebben we nog wat gedronken en gezwommen en zijn rond de klok van 17.00 uur naar Bergeggi gelopen om de wedstrijd spullen alvast te gaan halen. Het was weer een leuk shirt met alle namen van de zwemmers erop die voor een bepaalde datum hadden ingeschreven en deze keerIMG_2417 kregen ze een echte zwemboei. Er moest 3,00 euro borg voor betaald worden maar die hebben we natuurlijk meegenomen een leuk hebbedingetje. Bij Jaked nog twee badpakken gekocht want die waren wel heel Swimtheisland 2017 (103)leuk. Daarna lekker gaan eten en toen op ons gemak terug gewandeld en ons bed opgezocht want het was een lange dag.
Zaterdag na een lekker ontbijt even wat rond gekeken en daarna begonnen aan onze hike wat was hij zwaar althans voor mij maar ik heb hem gehaald het was op zich maar 6 km maar het was zo’n grote klim dat ik toch een paar rust momentjes heb gepakt. Daarna lekker geluncht en toen terug naar het hotelSwimtheisland 2017 (129) om de zwemspullen te halen. Daarna heeft Desiree lekker getraind en wij op een zonnen bedje gelegen en dat was niet verkeerd met 25 graden. Daarna gedoucht en toen zijn we in Savona gaan eten in ons wel bekende eet tentje. Daarna weer terug gereden naar het hotel en na even nog te hebben gekeken op internet zijn we gaan slapen want de volgende dag was het zover en was het vroeg dag.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.