Italië

Een podiumplaats bij Swimtheisland.

Swimtheisland 2017 (193)Zondag ging om 7.00 uur de wekker en na een goed ontbijt was het tijd om naar Bergeggi te lopen voor de wedstrijd. Rond de klok van 8.30 uur waren we op het strand wat al snel vol begon te lopen maar we haddenSwimtheisland 2017 (222) dit jaar een goed plekje je leert ieder jaar weer waar je wel en niet moet gaan zitten met zoveel mensen. Om 10.00 uur was het tijd voor de briefing wat wel en niet mocht en hoe er gezwommen moest worden. Swimtheisland 2017 (228)Er werd eerst gestart op de 1800 m. Je kan hier kiezen uit drie afstanden 1800m of 3,5 km of 6 km of de combi 1800 en 6km en daar was Desiree voor ingeschreven. Op de 1800 waren maar liefst 870 starts dus dat is wel een heel spektakel om dat te zien vertrekken. Desiree was goed weg want het starten is hier toch Swimtheisland 2017 (237)wel wat anders dan bij ons met zoveel personen maar ook mannen en vrouwen bij elkaar. Desiree kwam na 28 min. binnen dus dat was niet verkeerd in een nogal ruige zee en ze pakte hierop een 5de plaats bij de dames. Daarna was het even lekker bijkomen, wat eten en Swimtheisland 2017 (277)drinken en naar de 3,5 km kijken. Rond de klok van 14.00 uur stond de 6 km op het programma en na eerst weer een briefing te hebben gehad gingen er hier 319 zwemmers van start. Het nadeel is dan wel dat de zwemmers zover van je af zijn dat je het niet meer kan volgen dus het blijft iedereSwimtheisland 2017 (284) keer weer spannend als er zwemmers worden terug gebracht en dat waren er deze keer heel veel het was echt vechten tegen de zee zei Desiree achteraf. Ruud was helemaal de berg opgelopen dus die kon ze wel volgen Swimtheisland 2017 (311)tot op het verste punt en nadat ze hier twee keer was gepasseerd was hij terug gekomen en toen had ik wel zoiets dit gaat ze halen het ergste is geweest. Desiree zwom de 6 km goed uit al was het wel heel zwaar en ze kwam als 3de dame binnen. Opgeteld de 1800m en de 6 km kwam Desiree op een tijd van 1Swimtheisland 2017 (329) uur 58 min. en 30 sec en behaalde hiermee een 4de plaats all-in bij de dames en een 1ste plaats in haar leeftijdscategorie. Dus een mooie podiumplaats op het grote podium in Italië waar zoveel zwemmers aan deelnemen. En dan geniet je toch als je ze daar ziet staan de kanjer.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.