Dongen, Dorst, Breda en Rijen.

Verjaardag Desiree.

Vandaag was Desiree dan echt jarig en iedereen was dan ook vrij. Ruud, Danielle, Rob en natuurlijk Desiree zelf. Eerst een klein beetje uitgeslapen en daarna gegeten en rond de klok van 9.30 uur was het verzamelen om te fietsen en te lopen. Ruud, Rob, Koen en Desiree gingen fietsen Dorst, Cadettenkamp en Vrachelen en Danielle en ik gingen lopen.

IMG_3112

Als tussenstop waren we bij de seterse hoeve gaan lunchen en hier waren ook Corina en Je aangeschoven en buiten dat het heerlijk was werd het natuurlijk weer een gezellige boel.

IMG_3113

Daarna is iedereen weer naar huis gefietst of gelopen en na het douchen zijn we naar Breda gereden naar een winkel voor hardloop schoenen. Desiree kreeg deze nog voor haar verjaardag en Danielle en Ruud hebben daar ook meteen gekeken. Er werd daar heel wat tijd aan besteed en goed gekeken en verschillende schenen geprobeerd. Iedereen kreeg een loopanalyse en er werd hard gelopen in de winkel. Ook was er nog een actie van Adidas dus Ruud, Danielle en Desiree kregen allemaal een rondje werd deze groen dan kreeg je allerlei cadeautjes en ja hoor Desiree was de gelukkige dus die kreeg een mooie sporttas, haarband, sokken en 30% korting.

IMG_3114Daarna terug naar huis gereden de spullen thuis afgezet en oma opgehaald om bij de wok de dag af te gaan sluiten. Daar sloot Corina, Jet en Dion ook aan en werd de middag lunch nog een keer dunnetjes over gedaan.  Het werd dus een hele gezellige avond veel gelachen lekker gegeten wat wil je nog meer.

IMG_3115

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.