Amsterdam

Wat een kunstwerken.

IMG_4163

Woensdagmorgen moesten Ruud en Desiree eerst werken en rond de klok van half 1 waren ze klaar. Daarna eerst thuis gegeten en omgekleed en daarna met zijn allen Ruud, Desiree, Daniele, Rob en ik op weg naar Amsterdam. Een parkeerplek hadden we gelukkig vrij snel gevonden want er zouden maar liefst 8000 mensen met deze light walk meelopen. Nadat de auto was geparkeerd eerst lekker wat gegeten en gedronken en na even te hebben gewacht konden wij om 17.15 uur starten. Het was een prachtige tocht van 15 km lang met 36 verlichte kunstwerken onderweg. Er waren twee stempelposten en onderweg kreeg je

IMG_4161

nog warme chocomel, oliebol, een koekje en chocolade. Het was alleen heel jammer dat het veel regende en hele koude wind. Rond de klok van 21.00 uur reden we Amsterdam weer uit met onderweg een lekkere Mc Donald dus het was weer een geslaagde avond.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.