Capelle aan de IJssel

De laatste van 2017.

IMG_4224

Zondag hebben we het jaar sportief afgesloten. Danielle en ik zijn een tocht gaan lopen bij Capelle aan de IJssel en deze was heel mooi. Eigenlijk midden in een woonwijk maar met IMG_2695heel veel water eigenlijk in een soort groot park. We waren wel net op tijd klaar met onze 10 km want toen we binnen stapte om af te melden begon het heel hard te regenen.
Daarna terug naar huis gereden waar inmiddels de mannen net waren gearriveerd. Rob, Ruud, Koen, Raymond, Rick en Max waren gaan fietsen in de Loonse en Drunense Duinen. Jammer genoeg ging bij Raymond zijn fiets kapot maar de rest heeft wel lekker gefietst het was alleen wel heel modderig en zwaar.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.