Dongen

Gelukkig Nieuwjaar.

IMG_2707Oud en nieuw hebben we dit jaar heel IMG_2705rustig gevierd. Ruud en ik waren met zijn tweeën thuis net als Rob en Danielle en Desiree was met vrienden in Roosendaal. Op maandag 1 januari eerst wat uitgeslapen en daarna een kleine ronde gelopen in Dongen samen met Danielle en Rob het begin is dus weer gemaakt. Rob zijn benen wilde nog niet zo erg naar de dag van te voren de LeDD te hebben gefietst dus die ging niet met Desiree, Ruud en Koen mee want die gingen hier fietsen. Het was ook in Dorst erg zwaar maar ze hadden lekker gefietst zeiden ze achteraf een mooi rondje van 32 km in de regen. Daarna lekker gedoucht en toen het nieuwe jaar ingeluid bij de wok met de fam Embregts dus laat 2018 maar komen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.