Zandvoort

Een eerste marathon op de fiets.

26238847_10156950653482564_392878962147662647_n

Rond de klok van 11.45 was het tijd om te gaan vertrekken. We hadden twee teams Brabo’s 1 daar zat in Ruud, Desiree en Rick en in Brabo’s 2 zat Koen, Rob en Max. We zijn eerst langs het hostel gereden wat we voor een nacht geboekt hadden dan wisten we zeker dat 4 uurs marathon Zandvoort (104)we er s├ívonds in konden en daarna door gereden naar Zandvoort. Hier waren we rond de klok van 14.00 uur dus mooi op tijd. Eerst gemeld en de spullen opgehaald en daarna omgekleed en een proef rondje gereden. Het was een zwaar parcour dus dat was toch wel even een dingetje. Na de uitleg was het om 15.30 uur zover dat de start kon beginnen en dat was tegelijk met een autorace die ook 4 uur zou gaan duren. Max en Rick gingen als eerste van start en Rick4 uurs marathon Zandvoort (111) werd afgelost door Desiree en daarna Ruud en bij Max was de volgorde Max, Koen, Rob. Het werden 4 heftige uren en vooral toen het donker was maar ze hebben het allemaal volbracht en na 4 uur hadden beide teams 16 rondes volbracht. Het was zwaar geweest en allemaal hebben ze er een keer er doorheen gezeten maar het is allemaal goed gekomen en zeker een keer voor herhaling vatbaar. Daarna naar het hostel gereden en daar allemaal gedoucht en dan moest er nog gegeten worden. Dit was wel een probleempje het pannenkoekenhuis was al dicht en bezorgen deden ze niet dus dan maar gehaald en in het hostel opgegeten dus kwam toch nog alles goed. Rond de klok van 23.00 uur allemaal ons bed gezocht want moe was iedereen wel geworden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.