Schoorl

Een Nieuwjaarstocht lopen
en de schoorlse Nok fietsen.

IMG_4340

Na een wat onrustige nacht voor Max, Rick, Danielle en Rob die lagen op een gang met nogal wat jeugd was het om 8.30 uur toch tijd om op te staan. Maar al hadden Ruud, Koen, Desiree en ik wel goed geslapen ook wij hadden nog wel een uurtje willen liggen. Na IMG_2754een heel goed ontbijt was het tijd om de spullen weer te pakken en richting Schoorl te rijden. Rond de klok van 11.00 uur waren we hier en was Nicole, Raymond en Spyke ook al gearriveerd. Ruud, Rob, Max, Rick en Koen zijn toen gaan fietsen en wij zijn een tocht gaan lopen. De tocht was prachtig al was het in het begin wel een hele klim maar we hebben het overleefd. Ook de fietsers al hadden ze er heel veel schrik van hebben het allemaal gehaald en daarna lekker koffie gedronken met iets erbij. Toen alles weer ingepakt en naar huis gereden want we waren toch allemaal wel heel moe naar zo’n gezellig maar wel een heel inspannend weekend.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.