Rhoon

Een hele mooie wandeltocht
en de rest op de mountainbike.

IMG_4584Zondagmorgen zijn Danielle en ik toch nog gaan lopen al hadden we zaterdag zo’n hele grote tocht gelopen. De dichtstbijzijnde was in Rhoon een 45 min. hier vandaan 096bf682-3fe6-4e21-91bd-a9cf3530ad8ddus rond de klok van 9.00 uur vertrokken. Daar besloten we toch de 10 km te gaan lopen want een eind rijden voor een 5km ging ons toch te ver. Achteraf maar goed dat we voor minimaal de 10 hadden gekozen want we kwamen nu in een prachtig gebied. De Rhoonse griend wat is dat een mooi natuur gebied. De 10 km verliepen dan ook beter dan ik had gedacht al was ik wel blij dat we er waren want 35 km in twee dagen was toch een dingetje. Ruud en Desiree waren wat langer blijven liggen want het was om 10 uur verzamelen en zij vertrokken om 10.30 uur om te gaan mountainbiken. Het werd Dorst en Cadettenkamp en al dacht Desiree dat het niet zo lekker ging ze reed toch nog een paar persoonlijke records dus dat viel niet tegen. Rob en Koen gingen als een speer alleen Ruud had deze keer wat meer moeite.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.