Breda

Deel 3 van de winterserie in Breda.

IMG_4653

Vandaag was Breda weer aan de beurt met een wandeltocht. Vandaag was de eerste keer dat we eigenlijk niet zo’n zin hadden en ons bed wel heel lekker lag maar toch gegaan en achteraf toch weer blij dat we hadden gelopen. We hadden gekozen voor de 10 km want we noesten nog zoveel doen en achteraf maar goed ook want bij km 8 begon het toch nog te regenen maar toen waren we er bijna. Daarna nog cadeautjes gekocht want we hebben morgen allemaal een house warming. Ruud, Desiree en ik bij Koen en Sanne en Danielle en Rob bij een neef van Rob. Ook kwam onverwachts maar heel gezellig Corry en Lex nog langs en daarna nog andere boodschappen gedaan en langs J&F geweest voor allerlei dingen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.