Papendrecht

Competitie deel 3.

Na het lopen alle spullen bij elkaar gepakt en zijn we eerst naar Koen en Sanne gereden in fc2693e9-525d-4eb2-a72e-100b19efda58Dordrecht om hun nieuwe huis te gaan bewonderen en een lekker bakske koffie te gaan drinken. Het is een heel mooi huis en heel gezellig ingericht. Daarna naar Papendrecht gereden voor de competitie. Desiree zwom de 50m vlinderslag, 100m vrije slag en 200m rugslag wat best goed ging en vooral omdat ze s’morgens nog van heel dichtbij het toiletcompetitie deel 3 (24) had bekeken. Ook Corry en Lex waren nog komen kijken en nadat de wedstrijd was afgelopen zijn we lekker gaan eten in Hendrik Ido Ambacht bij de Watertuin. Het was lekker, gezellig en de tijd vloog weer om. Ook is inmiddels alles landelijk inmiddels al geteld en we zijn op de 3de plaats blijven staan in de B klasse.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.