Waalwijk

Winterserie deel 3 Waalwijk.

IMG_4871

Zondag was er weer een winterserie in Waalwijk en deze keer liep Desiree mee. Danielle was natuurlijk nog volop in de carnavalsstemming en Desiree ging vandaag voor lopen en fietsen. Rond de klok van 10.30 uur begonnen Desiree en ik aan de tocht van 10 km met onderweg een lekkere tussenstop een kop warme tomatensoep in verband met carnaval.IMG_2942 Rond 12.40 uur waren we weer terug en zijn we naar de Roestelberg gereden en daar wat gegeten en daar kwamen dan Ruud, Koen, Rick en Max langs om Desiree op te halen om te fietsen in de Loonse en Drunense duinen. De fiets van Desiree hadden we al meegenomen met de auto. Dus even snel verkleed en daar gingen ze weer maar voor Desiree was het maar van korte duur want na een 10 min was ze alweer terug met heel veel hoofdpijn. Dus snel naar huis gereden en de bank maar opgezet. De rest hebben wel heel het parcour gefietst en heen en terug naar Dongen en het was heel zwaar geweest met veel wind, regen, sneeuw en hagel. Maar ze hebben het allemaal weer gered.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.