Sterksel

Heel de familie aan de wandel.

IMG_5060

Zondag was het eerst de bedoeling dat er werd gefietst door Ruud, Rob, Desiree en Koen maar het was zo koud dat ze dat maar hebben afgeblazen. Dus toen besloten dat we met zijn allen een tocht gingen lopen het was al wat later en we wilde ook niet te ver lopen in verband met de kou dus het werd Sterksel want daar was een 7 km. Het was niet een hele mooie tocht maar de gezelligheid was er niet minder om.

IMG_5079
Daarna naar Tilburg gereden en zijn we met zijn allen gezellig gaan winkelen. Rob nieuwe kleren, Desiree schoenen en een trui en Danielle zag een verjaardagscadeau dus dat is ook mooi binnen nu. Daarna gezellig om 17.00 uur gaan eten bij grillig op de heuvel en dit restaurant zat eerst in Kaatsheuvel op de camping maar deze zijn verhuisd. Het was ook hier heel gezellig en het eten was goed, veel gelachen en zeker voor herhaling vatbaar. Daarna was het toch weer echt tijd om naar huis te gaan.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.