Oosterhout

De 28ste fotoshoot.

33f9057e-e7b4-4b8e-9600-259112ab31f6Zaterdagmorgen was het zover Danielle had een fotoshoot bij Gerard en beide hadden ze dezelfde gedachten toen ze s’morgens naar buiten hadden gekeken. Sneeuw misschien wel leuk om buiten foto’s te maken. Dus zo gezegd zo gedaan de jassen aan en naar het park in Oosterhout. Danielle ging nu voor de 28ste keer op de foto maar het had nog nooit gesneeuwd in deze periode dus dat was toch wel een beetje gek. De foto’s waren weer zo gemaakt dus daarna terug naar de winkel daar even omgekleed want we gingen ook nog lopen maar dan was het toch wel fijn om iets warmers aan te hebben. Nu nog een weekje wachten op het resultaat ben nu wel heel benieuwd.

IMG_5141

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.