Breda

Deel 4 winterserie Breda.

IMG_5140

Zaterdag was het laatste deel van de winterserie in Breda en wat was die mooi. Wie had dat nog verwacht begin maart en dan sneeuw dus een echte winterserie. We wisten al aan het begin dat een een 12 km zou worden al hadden we ingeschreven voor de 10 want dat stond op de route beschrijving maar het fijne was dat er op de helft net over de 6 km pas de pauze was. De eerste 6 km liepen fijn en gemakkelijk veel te zien met die sneeuw en de kou viel wel mee. Bij de rust een lekkere kop tomatensoep gegeten en toen weer verder. De andere 6 km waren zwaarder maar het werd ook kouder en iets meer wind maar we het ging goed en we hebben het weer gehaald.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.