Kasterlee

Een tocht met heel veel spatterkes.

 

IMG_5165Nadat ze ons af hadden gezet zijn Ruud, Desiree en Rob verder gereden naar Kasterlee om daar een parcour te gaan fietsen. Eigenlijk hadden ze dat vorige week al willen 5dc9b74a-7d83-4c48-acc6-9a80010683c0doen maar toen was het weer te slecht. Op zich is er wel voor 500 km aan routes daar dus daar kun je maar kiezen maar vandaag gingen ze voor het blauwe en groene routes bij elkaar een 27 km. Het was een zwaar parcour want het was natuurlijk erg nat maar dat gaf wel heel veel spatterkes zoals ze daar zo mooi zeggen. Verder ging het wel lekker want er werden gemiddeld wel een 25 pr’s gereden. Daarna zijn ze terug gereden naar Baarle waar we elkaar weer tegen kwamen op het grote parkeerterrein want als je daar bent moet je natuurlijk wel een lekker frietje eten. Na de lekkere tussenstop was het tijd om naar huis te gaan want er moest nog heel wat schoon gemaakt worden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.