Wijk en Aalburg

Van – naar + een mooie tocht in Wijk en Aalburg.

IMG_5292

Zaterdag was het weer tijd voor een wandeltocht en deze keer werd het Wijk en Aalburg. Het was een tocht die we zouden beschrijven als gemiddeld maar het werd wel een mooiere tocht omdat we tussen door een molen hebben bezichtigd. Vanuit Wijk en Aalburg liepen we naar Veen en daar staat de molen de Goede Hoop. Deze is nog in werking en buiten dat hier de rustpost was kon je ook meteen de molen bekijken en dat hebben Danielle en ik da ook gedaan helemaal naar boven met ondertussen ook een gezellige uitleg. We waren deze tocht wel wat te dik aangekleed maar zoals we de week er voor liepen in de sneeuw met min temperaturen was het nu een dikke plus 12 dus de winterjas was eigenlijk niet meer nodig.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.