Dongen/Londen

Eerste paasdag.

Vandaag was het bij iedereen een drukke dag. London had weer goed geslapen en maakte zich op voor hun laatste dag want aan het einde van de middag zou de terugreis weer beginnen. Wij genoten eerst van een heerlijk paasontbijt en zijn daarna gaan lopen in Leende een paastocht. Het was op zich wel een mooie tocht maar wel heel zwaar doordat we eigenlijk alleen maar in de bossen zijn geweest met losse grond en onderweg nog wat regen.
IMG_5698Na het lopen zijn we naar Eindhoven gereden want Desiree wilde een PSP  dus op internet gekeken en daar hadden ze erop voorraad. Daarna door naar huis want nu moest er natuurlijk van alles worden geïnstalleerd. Ondertussen aan het eten begonnen dus tussendoor lekker gegeten en nu natuurlijk spelletjes spelen.
4B9E7F91-4B39-44F7-9A91-D797C4AC7AE0Ondertussen kregen we ook apps vanuit Londen dat daar de reis was ingezet naar huis. Ze hadden nog veel gezien en gedaan maar aan alles komt jammer genoeg een einde dus ook aan een mooi weekendje Londen. Het was heel druk bij de luchthaven en dat is eigenlijk niks voor Danielle maar ze hebben het overleefd zelfs toen de koffer van Danielle er tussen uit werd gehaald. Als het goed is zijn ze nu ongeveer aan het landen in Amsterdam(20.45) dus we zullen ze zo weer horen.
zondag

 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.