Den Haag

De laatste dag en jawel 100% score.

NK masters zondag (8)Vandaag stond alleen de 100m rugslag op het programma dus dat was uitslapen vandaag want Desiree was pas om 16.30 uur aan de beurt. Rond de klok van 13.30 uur reden we naar Den Haag want dan was er ruim de tijd om in te zwemmen nog even te kletsten en dan was het zover. Desiree stondNK masters zondag (13) 2de geplaatst vandaag maar bij het keerpunt zag het er al niet zo gunstig uit dat er de tijd uit zou komen die ze graag wilde. Na het aantikken was Desiree met de tijd  inderdaad niet blij maar ze had wel haar plaats weten te behouden dus zilver was binnen. En nu zat het er op 3 geweldige dagen met zijn allen weer veel mensen gezien en gesproken 7 afstanden gezwommen waarvan 2 estafettes en 7 medailles waarvan 5 zilveren en 2 bronzen wat wil je nog meer. Daarna naar Lex en Corry gereden voor een heerlijke en gezellige BBQ. Bedankt en ook Ellen voor het bakken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.