Dongen – Den Hout – Breda

Wat een drukke dag.

garagedak

Vanmorgen begonnen Ruud en Rob al om 9.00 uur aan het garagedak want dat moet vernieuwd worden. Alles eraf tot de platen toe en alles nieuw er op. Danielle, Desiree en ik zijn toen naar Den Hout gereden naar de jaarmarkt want dat is altijd vaste prik. Veel 992f4fea-4bab-4ef3-9107-3257d15530c3bekenden tegen gekomen heel veel gekocht en natuurlijk af en toe wat gegeten. Toen de handen te klein werden zijn we maar naar huis gegaan en daar gezellig met zijn allen gegeten. Daarna zijn Ruud en Rob weer verder gegaan en wij zijn naar Breda gereden waar ik een heel mooi servies heb uitgezocht. Jammer genoeg hebben we toen wel Corina en Dion gemist maar dat doen we een keer over. Alles afgewassen en toen een lekkere Chinese rijsttafel besteld zodat de mannen daarna nog even door konden. Het dak ligt weer dicht inmiddels en nu komen morgen de dakdekkers. Ook is alles al verwijdert en nu gaat Rob nog een mooie grote kast maken zodat de garage weer opgeruimd is en dan is de klus weer geklaard.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.