Italië

Mooie prijzen mee naar Nederland.

swimtheislandVanmorgen stond de wekker wat vroeger dan de andere dagen. Om 7.00 uur ging de eerste onder de douch en nadat de tassen waren gepakt was het tijd voor het ontbijt. Rond de klok van 8.30 uur was het tijd om richting het strand te gaan en dat wasSwimtheisland (75) gelukkig maar oversteken. Nadat we alles hadden geïnstalleerd, omgekleed, tag om en boei was het tijd voor de briefing en om 9.45 was het tijd om richting de start te gaan de combined was in de tweede wave aan de beurt dus Swimtheisland (149)er moesten veel zwemmers worden ingehaald. Beide kwamen goed binnen en de eerste wedstrijd zat erop de 1,8 km. Daarna was het wat relaxen wat eten en drinken en om 12.45 uur was het weer tijd om de spullen weer bij elkaar te zoeken. De briefing was om 13.30 uur en om 13.45 uur ging de 6 km van start en ook deze ging buiten gewoon goed. Deze tweeSwimtheisland (146) afstanden worden dan bij elkaar opgeteld om zo de winnaars bekend te maken. In de tussen tijd waren we snel terug gegaan naar het hotel om te douchen en om te Swimtheisland (152)kleden en waren we weer mooi op tijd terug voor de prijsuitreiking. Eerst was de 1,8 km aan de beurt, daarna de 3,5, dan de 6km en daarna als laatste de 1,8 + 6 km de Combined. Desiree pakte de 3de prijs all in bij de dames met een mooie medaille een fles champagne en een rugzak van Rio Mare gevuld met producten.  Rick was 7de all in geworden bij de heren en pakte de 1ste plaats bij zijn eigen leeftijd. Het was een prachtige dag geworden die we afsloten met een heerlijk etentje. Daarna nog wat ingepakt want morgen is het vroeg dag want we gaan weer terug naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.