Dubai

Oud en Nieuw Dubai.

132

Woensdag zaten ze rond 8.30 uur aan het ontbijt en daarna zijn ze met een taxi naar oud 108Dubai gegaan. Dit was geweldig vonden ze allebei. Toen ze daar alles hadden gezien zijn ze met een boot de Creek over gevaren weer terug naar nieuw Dubai . Ook dat was heel117 mooi maar weer helemaal anders. Ze hebben gezien sheikh saeed al maktoum house, Heritage house, In de soeks, Al Fahidi fort, Bastakiya, Khalifa, op de Creek en zo nog veel meer. Elk uur is er ook een watershow te veel om op te noemen. Daarna opgefrist in het zwembad van het hotel en gedoucht en toen kwam Hidde ze halen om te gaan eten. Dat werd een mooie en gezellige avond. Buiten op een terras tevens genietend van de watershow maar ook van gebouwen die verlicht zijn en daar een hele show omheen hebben en dat gewoon vanaf je stoeltje als je zit te eten. Om 00.30 uur waren ze weer terug bij het hotel dus maar goed dat ze donderdag wat later weg hoeven.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.