Waalwijk

Deel 1 van de winterserie Waalwijk.

2018-11-4 Wandeltocht winterserie deel 1 Waalwijk

Zondagmorgen hebben we een kleine route gelopen van de winterserie in Waalwijk. De dag ervoor hadden we al best wat km gelopen en we gingen s’middags naar de stad voor kleren voor Desiree voor haar verjaardag. Dus we besloten maar voor de 5 km te gaan samen met Danielle en Desiree. Het was geen mooie route maar dat was al verwacht want in 5 km loop je niet naar de bossen of zo, maar jet was wel een gezellige tocht                       want konden we even lekker kletsten. Ondertussen zijn Ruud, Rob en Koen gaan fietsen en kwamen we zo goed als tegelijk terug dus samen lekker gegeten en na het douchen zijn we gezellig naar de stad gegaan en geslaagd.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.