Dongen

Eerste kerstdag.

eerste kerstdag

Om 9.00 uur was er een heerlijk ontbijt en rond de klok van 11.00 uur arriveerde de fam Embregts en nadat we de nieuwe fiets van Max hadden bewondert was het tijd voor de fietsploeg om te gaan vertrekken en Nicole, Danielle, spyke en ik zijn een ronde gaan lopen. Na het fietsen en nadat iedereen had gedoucht was het tijd voor een late lunch maar hij was er niet minder lekker om. Daarna was het tijd natuurlijk voor het eerste potje risk. Deze oorlog werd gewonnen door Desiree enĀ  het duurde maar liefst van 15.15 uur tot en met 19.30 uur. Daarna lekker van de plaat en de wok gegeten en allerlei verschillende ijsjes na. Rond de klok van 00.00 uur was het toch echt tijd om er een eindje aan te maken want morgen staat dag 2 weer te wachten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.