Dongen

Tweede kerstdag.

2018-12-26 tweede kerstdag

Na een lekker kerstontbijt met zijn allen zijn Danielle en Desiree de keuken gaan tekenen en Rob heeft een spel gedaan op de PS4. Ruud en ik even een paar boodschappen en daarna samen wat gedronken. Rob en Danielle zijn toen naar de oma van Rob gegaan en wij zijn even een klein rondje gaan lopen. Bij thuiskomst kwam Corina, Je en Dion en na de koffie met iets lekkers was het tijd voor ronde twee met oorlog voeren. Het werd weer een lang spel wat uiteindelijk gewonnen is door Desiree. Daarna lekker met zijn allen op ons gemak zitten grillen en wokken. Rond de klok van 23.30 uur werd het dan toch bedtijd want Ruud moest de volgende dag weer werken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.