Amsterdam

Night walk Amsterdam.

2018-12-27 Amsterdam night walk

Nadat we donderdagmorgen eerst boodschappen hadden gedaan en alles hadden opgeruimd was het tijd om te eten. Daarna nog wat telefoontjes gepleegd naar bijvoorbeeld de verzekering, notaris, gemeente Tilburg voor tekeningen enz. Daarna aan gereden naar Amsterdam voor de night walk. De weg er naar toe verliep vlot in Amsterdam zelf was het een gekkenhuis maar we hebben het gehaald mooi dichtbij kunnen parkeren dus dat was perfect. Daarna lekker een broodje gegeten en om 16.30 uur gestart met de wandeling. We waren voor de 15 km gegaan en hij was deze keer beter te lopen niet zo massaal. Er waren weer mooie lichtobjecten en het was gelukkig droog. Onderweg werden we weer goed verwend met eten en drinkenĀ  en bij de afmelding kregen we een mooi speldje. Daarna terug naar de auto en onderweg een lekkere Mc gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.