Tilburg

Tekeningen van het huis.

Desiree wilde de bouwtekeningen van het huis hebben maar dat was wel even een dingetje. Eerst de mensen van het huis gebeld maar die hadden niks oen naar de makelaar maar die had ook niks maar verwees ons door naar de gemeente. Gemeente gebeld maar die konden ons ook niet verder helpen alles van voor 2010 ligt in Tilburg in het archief. Daar naar toe gebeld maar dat was makkelijker als je even mailde. Kregen heel snel antwoord terug het was gevonden en lag al klaar (donderdag) dus wij vrijdagmorgen eerst daar langs. Alle twee de mappen bekeken en gezegd wat we wilde. Daarna afgerekend en dan zouden ze het scannen en door mailen en inderdaad vrijdagmiddag lag het al in de mailbox. Nu nog uit laten printen in het groot en dan kunnen we gaan tekenen voor een aanbouw boven op het keukendak. Weet iemand misschien een persoon die dat goed kan.

2018-12-28 tekeningen huis

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.