Zwolle

Een zware dag voor Desiree.

NK masters vrijdag (34)Vanmorgen op tijd opgestaan en rond de klok van 7.45 uur naar de ontbijtzaal gegaan. Na een lekker ontbijtje onze spullen gepakt en zijn we naar het zwembad de vrolijkheid in Zwolle gereden. Daar eerst een stuk gelopen toen nog een paar keer op en neer voor twee delen van een programmablad maar toen waren we toch zover om ons te installeren. Desiree eerst ingezwommen zodat we allemaal Lex daarna konden zien op de 400m vrij.
Na de heren waren de dames aan de beurt. Desiree stond op medaille plaats maar ze wasNK masters vrijdag (45) wel bang dat ze die tijd zo wie zo niet ging halen en het stond allemaal vrij dicht op elkaar. Telekens zwom ze boven de 5 min en ze wilde er zo graag weer onder. Het ene doel is behaald onder de 5 min weer alleen de medaille was ze kwijt want ze werd 5de. Daarna was er een lange zit naar de 200m rugslag maar we hadden gezelligheid en praat genoeg met iedereen die langs kwam dus het was roch nog eerder tijd dan verwacht. Desiree zat in de snelste serie maar in de series voor Desiree werd al zo hard gezwommen dat we wel zoiets hadden van alles moet

In de doodskist bij Dracula

In de doodskist bij Dracula

nu wel goed gaan………. en dat ging het niet. Het voelde niet goed en het was zwaar zei Desiree achteraf dus hier baalde ze wel van en van haar tijd en van haar 4de plaats. Hopelijk morgen meer succes.
Daarna zijn we in Zwolle naar de ijshallen geweest waar een ijssculptuur was. Eerst wat gegeten en gedronken en daarna langs alle beelden. Wat was dat prachtig maar wel heel koud. Tussen de -10 en -12.

Van de glijbaan bij Villa Kakelbont het huis van pipi

Van de glijbaan bij Villa Kakelbont het huis van pipi

Er waren zelfs beelden waar je op kon zitten of in kon liggen en voor Desiree is natuurlijk niets te gek. Daarna terug naar het hotel gereden om te douchen en de tassen op te ruimen en natuurlijk te wachten op Pauline want die sluit vanaf nu aan. Dus we gaan zo dadelijk hopelijk lekker eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.