Dongen

Wat een harde werkers.

7be9b0e8-4ea0-47a1-b9a0-e97546ba4237Zaterdag 8.30 uur was het weer verzamelen in de Kanaalstraat. Normaal doet Rob zijn praatje maar nu was dat vandaag de beurt aan Desiree. Rob had genoeg klusjes bedacht dus iedereen kon meteen weer beginnen. Als eerste hebben ze het laatste stukje muur wat nog om moest los gemaakt van de garage dat in ieder geval daar niets mee kon gebeuren. Het plat gooien was verder zo gebeurd maar dan nog het7e605353-8aef-422a-abdc-bd6bab01aa09 opruimen en dan moesten er nog een paar lagen stenen weg die in de grond zaten. Op zich heeft daar iedereen een stuk van gedaan Koen, Desiree maar Ad het grootste stuk. Raymond en Ruud zijn toen begonnen aan de schoorsteen boven op het dak en dat moest steentje voor steentje. Toen die eraf was koen Koen binnen verder maar ook daar moest het steen voor steen want de buitenmuur moest blijven staan, later nam Raymond 39d99170-469b-4487-bc0f-0f9913a2b8ecdit over. Rick was vandaag van de groenvoorziening en heeft achter alle bomen omgezaagd. Ad heeft de grootste gedaan want dat kwam heel nauwkeurig waar die zou vallen want die was wel erg groot. Max en Desiree waren overal inzetbaar, stenen sjouwen, tuin opruimen, stenen los bikken en afvoeren los maken. Ruud en Rick gingen heel de tijd de kar lossen als hij weer vol zat met tuinafval. Als laatste hebben Ruud en Raymond de wc en de wastafel boven afgekoppeld en dat was wel even een dingetje met het water maar naar een kleine aquanura show is het toch allemaal goed gekomen. Dus het was weer een dagje wel.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.