Dongen

Wat een karwei bij Rob en Danielle.

IMG_5076Donderdag en vrijdag waren Rob en Danielle vrij want zaterdag komen ze de poort hangen en dan moet de rand beton eruit zijn bij de grote poort en de paal bij het kleine poortje. Het was vervelend werken donderdag want het regende heel de dag maar ze moesten verder. Eerst met de kleine kango maar dat KZPI0388ging niet dus een wat zwaardere gehuurd maar ook daar ging het niet mee. Dan nog maar een zwaardere ene van 30 kg alleen dat ding tillen was al een heel gedoe maar het zou er uit gaan hoe dan ook. Om 18.00 uur had het Rob helemaal gehad en zou hij vrijdag verder gaan maar er was pas een vierde uit. Dus Ruud en Desiree naar het eten toch die kant opgegaan en met een bouwlamp erbij was de klus rond de klok van 21.30 uur geklaard. Opruimen werd dan vrijdag gedaan net als de paal bij het kleine poortje.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.