Dongen

Wat een verschil en wat is het mooi geworden.

IMG_5159Om 7.30 uur waren de mannen al bij Rob en Danielle om aan de poort te IMG_5124beginnen……alleen waren ze de palen vergeten dus moesten ze helemaal terug naar richting Nijmegen dus dat was toch wel een tegenvaller even voor hun dan. Maar ze waren vrij snel op en neer en toen konden zeIMG_5152 als nog redelijk op tijd beginnen. Ad heeft nog even een stuk steen weggehaald die in de weg lag voor de motor dus niks stond nu meer in de weg. Het was een heel werk voor de mannen en ze waren begonnen aan de twee grote poorten. Rond de klok van 13.00 uur zijn we gaan eten met zijn allen bij IMG_5160Danielle want dat was natuurlijk nu wel zo gezellig want die kon niet weg van huis. Met zijn elfen rond de keukentafel het kon net maar was wel heel gezellig en lekker. Daarna is het andere klusteam weer vertrokken naar de kanaalsraat en zijn hun verder gegaan met het kleine poortje. Rond de klok van 15.00 uur waren ze klaar en wat was het mooie geworden en ook de eerste complimenten kwamen al binnen van de mensen die langs liepen en de buren.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.