Amersfoort

Een bronzen plak voor Desirée.

NK Masters dag 1 (17)Donderdagavond zijn we aangereden naar Leusden vlakbij Amersfoort naar een B&B voor de komende NK Masters. Het was een warm ontvangst en een heel mooi huisje met alles erop en er aan. Na een goede nachtrust was er een lekker ontbijt en daarna was het tijd om naar het zwembad te rijden. Dit was lekker dichtbij een 10 min rijden met parkeergarage dus wat wil je nog meer.NK Masters dag 1 (63) Nadat we een plaatsje hadden gevonden is Desiree in gaan zwemmen en even later was de 400m vrije slag aan de beurt. De eerste 200m ging lekker maar toen werd het zwaarder maar op wilskracht toch een mooie 3de plaats de tijd was ze niet blij mee maar de medaille was binnen. Daarna na veel zwemmers gekeken en gezellig zitten NK Masters dag 1 (96)kletsen en toen de middagpauze was geweest was meteen de 200m rugslag aan de beurt. Achteraf zei Desiree liep heel de 200m niet voor ons was de eerste 150m wel goed maar toen werd het zwaarder voor ons te zien en op 1 sec miste ze de bronzen plak en werd ze 4de. Daarna gezellig met Lex en Corry Amersfoort in gegaan en daarna sloot als eerste Sander aan en daarna Pauline. Gezellig met zijn allen gegeten en toen terug naar het huisje gegaan.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.