Amersfoort

De NK masters zitten er weer op.

NK Masters dag 2 zaterdag (48)Na een heerlijk ontbijt was het rond de klok van 8.45 uur weer tijd om naar het zwembad te rijden want dan konden we mooi de 800m vrije slag van de heren zien waarvan Lex de eerste. Daarna hebben Pauline en Desiree heerlijk gezwommen in het andere bad om daarna weer bij ons te komen zitten om naar de andere zwemmers te kijken en gezellig te kletsen met iedereen. Desiree was pas laat aan de beurt voor de 100m rugslag namelijk pas om 15.00 uur. Ze moest alles op alles zetten om richting podium te komen  maar dat ging helemaal anders. Het eersteNK Masters dag 2 zaterdag (49) stukje ging nog maar bij het keerpunt ging het mis en wat nog nooit was gebeurt gebeurde nu ze kwam niet bij de kant uit dus geen afzet geen kracht ze lag eigenlijk stil…………. en dat was het een tijd om niet over naar huis te schrijven en een 6de plaats. Daarna nog even na zitten kletsen en omkleden en toen was het weer tijd om richting Dongen te gaan. Drie starts waren er dit weekend en dat was genoeg met de trainingsarbeid die verricht was want er is natuurlijk volop verbouwd. Een mooie bronzen plak, een 4de en een 6de plaats en dan nu naar buiten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.