Dongen

En weer aan de klus.

DCQM1011Omdat Desiree zondag niet meer zwom op de NK masters want voor de 800m was er te weinig getraind en alleen voor een 50m rugslag te blijven was nogal zijn we weer verder gegaan met het klussen. De ijzeren steun die nu zichtbaar was geworden in de hal omdat het trappengat iets anders ligtYBGH6395 moest even verandert worden. Dus een stuk ervan af geslepen en een stuk dwars erop vast gelast dan kan hij zo in de muur verankert blijven en is het niet meer zichtbaar en kan de muur met de tijd gestukadoort worden. Daarna verder boven gegaan met de gipsplaten er tegen AYOZ3495aanzetten. In de hal zijn de muren nu klaar en in de logeerkamer ook en daar zijn we begonnen nu met het dak. Dus weer lekker bezig geweest en best weer veel gedaan. Op de terug weg langs Danielle en Rob gelopen want die zijn bezig met de garage inrichten en de schuur en het houthok leeghalen en opruimen. Daar Rob nog even geholpen met het houthok leeghalen en wat hout verleggen en toen was het echt etenstijd.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.