Dongen

Het wordt steeds mooier.

88f9dd2d-2c85-4d79-94b7-36e46e59c948Het kon voor Desiree niet vlug genoeg gaan naar al dat breken dat er weer iets opgebouwd zou worden en dat is nu het geval hoor de bovenverdieping begint nu echt vorm te krijgen. Aan een kant zijn alle geraamtes dicht gezet en zit er inmiddels gipsplaten tegen aan. De andere kant kan nog niet dicht want hier komen nog allerlei leidingen door heen. Ook tegen het dak zitten de gipsplaten dus het wordt steeds meer een geheel. Wat zal dat wel niet zijn straks als het allemaal wit is.
De logeerkamer, de inloopkast en de hal zijn klaar nu nog de verwarmingskast. En als het goed s komt van de week de nieuwe trap dus dan kunnen we ook weer normaal naar boven en dat zal ik wel heel fijn vinden als nu met de ladder met allerlei spullen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.